Loading...

Curatat si spalat geamuri profesional

Suntem Curatenieok si va oferim cele mai bune servicii de curatat si spalat geamuri la domiciliu.Curatam si spalam geamuri in Bucuresti la modul cel mai profesional in locuinte.Curatam geamuri de praf si dupa constructor pentru apartamente.Suntem printre cele mai bune firme de curatenie care se ocupa de curatat si spalat geamuri in Bucuresti la balcoane spalam geamuri la magazine si pe baza de abonament.

Indepartarea prafului de pe geamuri
Va oferim una dintre cea mai rapida si cea mai eficienta solutie de spalare geamuri la domiciliu.Vom transforma geamurile dvs la modul cel mai placut in adevarate oglinzi virtuale.Spalam geamuri la balcoane dupa constructor in Bucuresti.Suntem foarte atenti la detalii atunci cand vom curata si spala geamurile dvs astfel incat sa indepartam cu succes toate urmele de materiale lasate de catre constructor.

Spalam curatam geamuri fara zgarieturi
Sunteti panicati si speriati ca geamurile au fost stropite de catre constructori,noi va spunem sa nu aveti motive de ingrijorare sau de stres daca veti apela la compania noastra.Indiferent cat ar fi de murdare de praf noi vom curata si spala geamurile la apartament impecabil fara nici macar o zgarietura,Despre foliile si etichetele lipite pe rame sau pe sticla geamului ne vom ocupa in detaliu pentru indepartarea lor.

Curatat geamuri periodic

E o bucurie imensa să ai ferestre mari la casă. Ai lumină naturală, camera arată mai primitoare, iar dacă vezi și o priveliște frumoasă chiar ești norocos. Asta până când vine momentul în care trebuie să speli geamurile.Indiferent unde stai la bloc la casă în Bucuresti in centrul unui oraș aglomerat sau într-un sat pitoresc, geamurile tale nu vor scăpa de praf. Și va trebui să te apuci de curățat si spalat geamurile de la camere si de la balcon Intra la noi pe site si cere o estimare de pret pentru spalare.

Scapa de praful dupa geamuri
E o muncă neplăcută si enervanta chiar și atunci când ai ferestre mici, dar cu toate astea,geamurile trebuiesc curatate spalate cel puțin de câteva ori pe an.Mai ales vara, când cantitatea de praf din aer e și mai mare, curățarea geamurilor e ceva ce trebuie să faci dacă vrei să te uiți spre ferastra cu plăcere.Cu apă curată pe baza de osmoza cu o doza potrivită de detergent cu tehnicile adecvate și un echipament bun,rezultatul de la final va fi unul neasteptat de catre dvs .

Spalarea geamurilor

La balcon curatat geamuri dupa constructor acasa

Servicii diversificate

De spalat geamuri magazine si spatii comerciale
Spalat geamuri balcoane

Curatat spalat geamuri apartamente

O sa devii clientul nostru si o sa ne recomanzi si la prietenii tai pentru cum ti-am curatat si spalat geamurile.

Suntem curatenieok si avem preturi negociabile pentru spalat geamuri in Bucuresti dupa constructor la balcon

Spalat geamuri dupa constructor pentru case,magazine,spatii comerciale apartamente,la cele mai bune preturi.

Pentru spalare geamuri sedii de birouri avem in dotare schele,prelungitoare telescopice si raclete profesionale.

Scapa de stresul de a spala geamurile

Daca sunteti ca majoritatea proprietarilor din ziua de astazi,nu aveti timp si nici chef sa va spalati geamurile de la apartament aproape niciodata si aveti probleme cu sotia care va cicaleste, iar spalarea geamurilor de calitate este adesea dificila, consumatoare de timp si periculoasa.Echipa noastra de curatat geamuri la apartamente va spala geamurile de praf sau dupa constructor in locul dvs. 

Comanda minima pentru spalare geamuri 250 lei
Preturile pentru curatat si spalat geamuri au tva inclus
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati