Loading...

Informatii despre serviciile noastre

Curatenia de intretinere in sedii de birouri se va executa cu personal calificat acestui gen de serviciu.Ca sa beneficiem de aceste servicii de curatenie de intretinere la birou este foarte simplu.Cu un simplu telefon sau prin formularul de pe site va putem comunica pretul estimativ al unui abonament lunar pentru curatenie de intretinere in sediul biroului dvs.

Vrei abonament la intretinere birouri
Ce presupune abonamentul la curatenie de intretinere in sedii de birouri vom enumera pentru dumneavoastra cateva operatiuni zilnice cum ar fi:stersul de praf al tuturor obiectelor de dimensiuni mari si mici,colectarea gunoiului,aspirat spalat pardoseala gresia,spalarea veselei dezinfectarea bucatariei si a grupurilor sanitare.

Ne ocupam noi de problema curateniei
Dacă aţi lucra într-un birou unde serviciile de curatenie lipsesc , vă daţi seama că ar exista o grijă constantă pentru curăţenie, în loc să vă concentraţi pe munca propriu zisă. Acest lucru vă face să pierdeți timp prețios și energie. De aceea cel mai bine ar fi daca de acest aspect ne vom ocupa noi cei de la compania de curatenie de intretinere in sedii de birouri.Tot noi va vom spala geamurile,curat mocheta,canapelele si scaunele.

Curatenie de intretinere de calitate

Majoritatea personalului care isi desfasoara activitatea la birou ,nu au timp pentru a se ocupa si de stergerea mobilierului sau indepartarea gunoiului menajer sau a,altor operatiuni ce tin de curatenia de intretinere, de aceea tot mai multe companii care au sedii de birouri au nevoie de o firma de curatenie profesionala care sa se ocupe de acest aspect,de un abonament de curatenie de intretinere profesionala personalizata .

Servicii de curatenie personalizate
Dintre multe firme de curatenie la birou am iesit in evidenta prin seriozitate si foarte atenti la detalii.Suntem tineri avem un aspect placut si ingrijit.Salariile noastre sunt motivate pentru ca oferim calitatea lucrarii bine executate.Firma noastra de curatenie a obtinut pe parcursul anilor numeroase contracte pe baza de abonament pentru servicii curatenie de intretinere profesionala in sedii de birouri.

Curatenie sediu birou

Cu personal ingrijit,educat si responsabil

Curățenie intretinere

Indiferent de situatie te poti baza pe noi
Commercial-Cleaning-Services

Echipa noastră preferă curatenia profesionala.

Curatenia de intretinere in sedii birouri se va face prin contract si prevede 3 etape cu anumite operatiuni.

Curatenie de intretinere birouri,zilnic la 2 zile sau saptamanal,inainte de programul dvs sau in timpul programului.

Cu un simplu telefon sau prin formularul de pe site vom comunica pretul estimativ pentru spalarea geamurilor. 

Cu noi aveti calitate si garantia ca mocheta sediului de birou a fost la curatata si igienizata folosind toate procedeele corect    

Informatii despre preturile practicate

Preturile la curatenia de intretinere in sedii de birouri sunt justificate de catre companie prin uzura aparatelor folosite,forta de lucru,taxe,impozite,salarii,costul materialelor folosite.Toate serviciile de curatenie de intretinere la birou sunt executate cu produse profi si utilaje moderne,majoritatea fiind mereu noi pentru a obtine calitatea serviciilor de curatenie si a da un radament corect si eficient.

Comanda minima la curatenie de intretinere de la 150 lei ora
Preturile pentru servicii de curatenie la birou contin tva 
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati