Loading...

Blog

Curatat mocheta la domiciliu

Pentru ca suntem profesionisti in curatat mocheta atat la sediile de birouri mochetate,dar si la persoanele care locuiesc la case si iubesc ,confortul pe care mocheta il ofera,va putem oferi cateva sfaturi despre cum se curata mocheta pe care ati patat-o.Orice locuinta trebuie „accesorizata” cu o mocheta care sa fie potrivita, daca tot au acaparat cele mai multe case in aceasta perioada. Se pare ca mochetele sunt cele mai des intrebuintate si, rand pe rand, au inlocuit clasicele covoare.

Majoritatea modelelor din comert sunt confectionate in asa fel incat sa reziste pentru un timp foarte indelungat.In continuare va oferim cateva sfaturi de care puteti tine cont atunci cand sesizati ca mocheta sa patat sau sa murdarit si aceasta trebuie neaparat curatata.Nu uitati ca aceste actiuni trebuie aplicate imediat dupa ce ati observat petele, oricat de mici si neinsemnate ar parea.

Daca va incadrati in categoria de persoane care prefera sa foloseasca solutii preparate acasa pentru a curata mocheta sau alte suprafete murdare si patate, va recomandam sa utilizati otetul alimentar alb. Acesta este un detergent natural cu o putere de actiune excelenta, folosit pentru a indeparta eficient tot felul de pete. Pentru rezultate optime, combinati o parte otet cu doua parti apa.

Apoi tamponati pata cu un servetel de hartie pana aceasta se diminueaza vizibil,Inevitabil cand aveti timp trebuie sa apelati la o companie care se ocupa de curatare si spalare mocheta la domiciliu sau la birou in restaurante suntem aici sa va ajutam.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*