Loading...

Preturi firme de curatenie Bucuresti

Vezi aici :Servicii de curatenie si alte preturi

Preturi firme curatare mocheta-Firma curatat mocheta si spalare mocheta la restaurant si la birou.Oferim servicii de curatat mocheta cu spuma uscata.Curățarea mochetelor de restaurant nu este doar o chestiune de estetică, ci și de igienizare, întrucât restaurantele sunt locuri cu trafic intens și risc crescut de vărsări și pete. O mochetă curată și bine întreținută poate să influențeze pozitiv experiența clienților.

Proceduri și Tehnici

Curățarea mochetelor în restaurante necesită proceduri specifice și utilizarea unor soluții de curățare eficiente, dar în același timp sigure pentru contactul cu alimentele. Firmele de curățenie folosesc tehnici precum extracția cu apă caldă sau spălarea cu spumă uscată pentru a elimina petele și murdăria profundă.

Igienizarea mochetelor de birou este esențială pentru a crea un mediu de lucru sănătos și pentru a reduce riscul de alergii sau afecțiuni respiratorii. Prin eliminarea acumulării de praf și alergeni, angajații pot beneficia de un spațiu de lucru mai plăcut și mai productiv.

Metodele de igienizare variază de la spălarea tradițională până la tehnologii moderne precum curățarea cu abur sau cu spumă uscată. Firmele de curățat mocheta folosesc soluții speciale, care nu doar curăță, dar și dezinfectează fibrele mochetei

Preturi curatat mocheta restaurante,de la 3 lei mp peste 500 mp
Preturi curatat mocheta domiciliu, pana la 100/mp de la 10 lei mp
Preturi curatat mocheta,suprafete 100-500 mp negociabil
Comanda minima pentru ,curatat mocheta la domiciliu 250 lei
Preturile pentru serviciile de curățenie,sunt negociabile si au TVA.

Curățarea Profesională a Mochetei: Tehnici și Soluții pentru un Spațiu Impecabil

Mocheta este un element de decor care adaugă căldură și confort oricărui spațiu, fie că vorbim de o locuință personală, un birou sau un restaurant. Cu toate acestea, mocheta este și un magnet pentru praf, murdărie și pete, iar menținerea acesteia în condiții optime necesită o atenție sporită și tehnici de curățare profesionale. În acest articol, vom explora patru metode eficiente de curățare a mochetei, inclusiv curățarea cu spumă uscată și utilizarea aparatului monodisc, pentru a ne asigura că mocheta dvs. rămâne nu doar curată, ci și protejată în timp.

Curățarea cu Spumă Uscată: Pentru Mochete Cât mai Puțin Umede https://curatenieok.com/service/curatat-mocheta-domiciliu/

Curățarea cu spumă uscată este un procedeu ideal pentru spații care nu pot permite un timp îndelungat de uscare sau pentru persoanele care doresc o soluție rapidă și eficientă. Firme de spălat și curățat mocheta utilizează spume speciale care acționează rapid asupra murdăriei, fără a înmuia excesiv fibra mochetei.

Tehnica de Aplicare

  1. Se pulverizează spuma pe suprafața mochetei.
  2. Se folosește o perie sau o mașină specială pentru a distribui uniform spuma.
  3. Spuma captează murdăria și se usucă rapid.
  4. Se aspiră resturile uscate, lăsând mocheta curată și proaspătă.

Curățarea cu Aparatul Monodisc: Eficiență și Putere

Un alt procedeu esențial în curățarea profesională a mochetei este utilizarea aparatului monodisc. Acesta este echipat cu o perie de 43 de cm, cu fire de păr din plastic, care va șampona mocheta cu un detergent special conceput pentru a nu deteriora sau a decolora fibra mochetei sau covorului.

Pași în Curățarea cu Aparatul Monodisc

  1. Se aplică soluția de curățare pe mochetă.
  2. Aparatul monodisc distribuie și penetrează soluția în fibrele mochetei.
  3. Prin mișcările circulare ale periei, murdăria este desprinsă eficient.
  4. Se finalizează prin aspirarea reziduurilor și a soluției de curățare.

Aspiratorul cu Injecție-Extracție: Tehnologie Avansată pentru Curățenie Profundă

Al patrulea procedeu implică utilizarea unui aspirator cu injecție-extracție. Acest aspirator, prin intermediul unei pompe, injectează apă cu o putere de 4 bari în mocheta, desprinzând murdăria adâncă, după care extrage soluția împreună cu murdăria.

Servicii Profesionale de Curățare si Preturi la firme de curatare mocheta-Firma de curatat mocheta la birou si hotel -Spalare de mocheta profesional cu detergenti profesionasli.

Lasă un răspuns