Loading...

Blog

Curatat canapele cu abur

Serviciul de curatare si spalare canapele este disponibil atat pentru cele din material textil cat si pentru canapele din piele.Se curata cu ajutorul aspiratorului cu injectie-extractie si cu ajutorul aburului, care nu doar uda materialul ci si extrage murdaria. De asemenea se pot curata fotolii si scaune de birou sau de restaurant utilizand acceasi procedura.
Servicii profesionale de curatare si spalare canapele scaune si saltele de pat
Folosim echipamente profesionale care ne permit sa curatam cu succes 99% dintre petele care pot aparea pe canapelele textile sau din piele. Desigur, eficienta serviciului de curatare a canapelelor, scaunelor sau fotoliilor depinde de mai multi factori, printre care si vechimea murdariei sau substanta care a provocat pata.Detergentii de curatat canapelele, folosite acasa in mod neavizat pot produce, in unele cazuri deteriorarea sau decolorarea tesaturii. Avantajul de a lucra cu o firma de curatat canapele profesionala este tocmai faptul ca specialistii vor aplica intotdeauna tratamentul potrivit pentru fiecare material al canapelei in parte, in functie de tesatura dar si de gradul de complexitate al petelor.

Beneficii de curatare profesionala canapele la domiciliu ,curatare scaune si spalare fotolii
Se inlatura mirosurile neplacute, spatiul capatand un aer mai placut, mai curat.
Culorile tapiteriei sunt reimprospatate, devenind mai vii.
Sunt indepartati acarienii, praful si alte elemente care pot provoca afectiuni respiratorii si alergii.
Cu ajutorul aburilor patrundem in profunzimea materialului, eliminand bateriile si microbii.
Se usuca rapid, eliminand riscul de aparitie a mucegaiului.
Oferim servicii curatare spalare canapele la domiciliu in orice locatie din Bucuresti sau Ilfov.
Tot ce trebuie sa faci este sa ne suni pentru a programa o sedinta de curatenie.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*