Loading...

Curatat mocheta birou

Serviciul de curatare si spalare mocheta lipita la domiciliu Se curata cu ajutorul aspiratorului cu injectie-extractie si cu ajutorul aburului, care nu doar uda materialul ci si extrage murdaria. De asemenea se poate face si spalarea mochetei cu ajutorul monodiscului ,un utilaj echipat cu o perie cu par din plastic care samponeaza prin rotire mocheta cu spuma uscata avand timpul de uscare de 30 de minute sau semiumed de la 2 la 4 ore.
Servicii profesionale de curatare si spalare mocheta lipita la birou sau la domiciliu.
Folosim echipamente profesionale care ne permit sa curatam cu succes unele dintre pete care pot aparea pe mocheta. Desigur, eficienta serviciului de curatare a mocheta depinde de mai multi factori, printre care si vechimea murdariei sau substanta care a provocat pata.Detergentii de curatat mochete sau covoare, folositi acasa in mod neavizat pot produce, in unele cazuri deteriorarea sau decolorarea tesaturii. Avantajul de a lucra cu o firma de curatat si spalat mocheta la domiciliu profesionista este tocmai faptul ca specialistii vor aplica intotdeauna tratamentul potrivit pentru fiecare mocheta, in functie de tesatura dar si de gradul de complexitate al petelor.

Beneficii de curatare profesionala mocheta lipita la domiciliu ,
Se inlatura mirosurile neplacute, spatiul capatand un aer mai placut, mai curat.
Culorile mochetei sunt reimprospatate, devenind mai vii.
Sunt indepartati acarienii, praful si alte elemente care pot provoca afectiuni respiratorii si alergii.
Cu ajutorul aburilor patrundem in profunzimea materialului, eliminand bateriile si microbii.
Se usuca rapid, eliminand riscul de aparitie a mucegaiului.
Oferim servicii curatare spalat mocheta la domiciliu in orice locatie din Bucuresti sau Ilfov.
Tot ce trebuie sa faci este sa ne suni pentru a programa o sedinta de curatat mocheta.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*