Loading...

Spalat scaune birou-Curatare scaune preturi

Oferim servicii profesionale de curatat canapele la domiciliuAvem preturi la curatare canapele domiciliu,destul de bune, si un-preturi la spalat scaune de birou, imbatabile,Suntem firma de curatare canapele la domiciliu in sectorul 1,Efectuam, servicii de curatare canapele,la domiciliu si in apartamente,Oferim,preturi mici la curatat canapele domiciliu in Bucuresti,pretul estimativ este comunicat la telefon si pentru cei care locuiesc in ilfov.Spalat canapele la domiciliu in Bucuresti-Spalare scaune la birou preturi de la 25 de lei bucata.Aici vezi,preturi curatare canapele in bucuresti,si pentru alte localitati.Ne ocupam de,curatat scaune la birou-curatat fotolii si scaune de restaurant- atat pentru persoane fizice – persoane juridice.Pentru multi dintre dvs – care nu,ne cunosc va putem spune ca ne- am infiintat in anul 2007.Suntem profesionisti in-curatat si spalat canapele la domiciliu-din material textil sau piele.

Spalat scaune si curatat canapele cu preturi estimativePreturi curatat scaune de birou, de la 25 lei buc
Preturi curatat perne de ornament de la 10 lei buc
Preturi curatat scaune restaurant, de la 10 lei/buc
Comanda minima ,curatat canapele la domiciliu 250 lei
Curatat saltele de pat la domiciliu ambele fete 250 lei
Preturi curatare canapele. sunt informative si au TVA

Servicii de Curățenie Profesionale scaune de birou la Domiciliu – Prețuri și Beneficii

Într-o lume în care timpul este tot mai prețios, iar standardele de igienă sunt în continuă creștere, serviciile de curățenie profesională la domiciliu câștigă teren. Fie că vorbim despre curățarea canapelelor și a scaunelor, 
Curățarea Canapelelor și a Scaunelor la Domiciliu

Spălare Canapele și Scaune Prețuri Estimative

Curățarea profundă a canapelelor și scaunelor este esențială pentru a elimina acarienii, petele și mirosurile neplăcute. Serviciul de **spălat canapele scaune la prețuri** accesibile variază în funcție de dimensiunea și materialul mobilierului, precum și de gradul de murdărie. În medie, prețurile pentru curățarea unei canapele pot începe de la aproximativ 100-150 lei, în timp ce curățarea unui scaun poate costa în jur de 30-50 lei per unitate.

Curățare Scaune de birou la Domiciliu

Pentru cei care doresc o curățare profesională a scaunelor direct la domiciliu, serviciile sunt ajustate pentru a se potrivi cu nevoile fiecărui client. Serviciul de curățare scaune la domiciliu este disponibil atât pentru scaunele din material textil, cât și pentru cele din piele sau piele ecologică, cu prețuri începând de la 30 lei per scaun.