Loading...

DESPRE NOI

+15 ANI DE EXPERIENTA

De ce sa ne alegi pe noi?

Pentru ca ne ocupam de problema curateniei!

Dacă ati lucra într-un birou unde serviciile de curatenie lipsesc.Ar exista o grijă constantă pentru curatenie, în loc să vă concentraţi pe munca propriu zisa. Acest lucru va face să pierdeti timp prețios și energie.De aceea cel mai bine ar fi daca de acest aspect ne vom ocupa noi,cei de la compania de curatenie de intretinere in sedii de birouri.Tot noi vom spala geamurile,ne vom ocupa de curatat mocheta,curatat canapele si curatat scaune.Suntem o companie de curatenie profesionala ne-am infiintat in anul 2007 in luna februarie.Pe parcursul anilor am avut parte si de momente mai dificile pana ne-am facut cunoscuti.Am excelat aproape in toate genurile de curatenie pe care le practicam ,curatenie apartamente,curatenie dupa constructor,spalat geamuri,curatat mocheta,curatat scaune de birou.

Suntem CuratenieOk colaboram si cu persoane fizice unde oferim servicii de spalare geamuri la apartamente.Am reusit sa devenim printre cele mai bune firme de curatenie.Executam la domiciliu curatat si spalat canapele,curatat fotolii, spalat scaune de birou, spalam mocheta lipita in Bucuresti ne deplasam si in alte localitati.Ne angajam sa respectam standarde inalte de servicii de curatenie de intretinere sedii de birouri si aplicam metode stricte de asigurare a calitatii. Suntem asigurati si folosim produse de curatare responsabile din punct de vedere ecologic si durabile atunci cand ne ocupam de curatenia dvs.

DESPRE NOI

Din 2007 cele mai bune servicii de curătenie

Seriozitate 90%
Organizare 80%
Sarcini 70%

Suntem firma de curatenie din Bucuresti si executam la domiciliu curatenie generala ,servicii de curatenie dupa constructor pentru apartamente si curatare de mocheta.

Printre cele mai cunoscute firme de curatenie in sedii de birouri,curatam canapele si scaune de restaurante.Spalam vitrine de geamuri la spatii comerciale si magazine.

Suntem o companie de curatenie profesionala ne-am infiintat in anul 2007 in luna februarie.Pe parcursul anilor am avut parte si de momente mai dificile pana ne-am facut cunoscuti.Am excelat aproape in toate genurile de curatenie pe care le practicam ,curatenie apartamente,curatenie constructor,spalat geamuri si mocheta.

Suntem CuratenieOk colaboram si cu persoane fizice unde oferim servicii de spalare geamuri la apartamente.Am reusit sa devenim printre cele mai bune firme de curatenie.Executam la domiciliu curatat si spalat canapele curatat fotolii spalat scaune de birou, spalam mocheta lipita in Bucuresti ne deplasam si in alte localitati.

Ne angajam sa respectam standarde inalte de servicii si aplicam metode stricte de asigurare a calitatii. Suntem asigurati si folosim produse de curatare responsabile din punct de vedere ecologic si durabile atunci cand ne ocupam de curatenia dvs.Suntem mandri de angajamentul nostru pentru clientii fideli.