Loading...

Curatat Canapele la Domiciliu in Bucuresti si Ilfov

Suntem curatenieok firma de curatat canapele ,scaune si fotolii atat pentru persoane fizice dar si pentru  persoane juridice. Pentru multi dintre dvs care nu ne cunosc ,va putem spune ca ne- am infiintat in anul 2007 .Suntem profesionisti in curatat spalat canapele din material textil sau piele.Curatarea canapelelor se va efectua cu aspiratoare profesionale unele cu abur iar altele cu apa incalzita la 90 de grade ,procedeul de curatat scaune saltele sau canapele va fi prin metoda injectie/extractie.

Acest procedeu implica pulverizarea apei sau a,aburului asupra materialului si extragerea acestuia simultan.Ideea este ca practic materialul va suferi chiar o limpezire si dispensarea murdariei.Pentru a beneficia de curatarea igienizarea si spalarea canapelelor dar si a saltelelor , scaunelor de birou,trebuie sa va faceti o programare cu cel putin 3 zile inainte de a efectua operatiunea.

Oferim servicii de curatat canapele la domiciliu in Bucuresti sau Ilfov cu preturi accesibile fata de alte firme din acest sector. Ne ocupam de asemenea cu spalarea scaunelor de birou sau fotoliilor. Cercetam si punem in aplicare cele mai bune metode de curatare folosind aparatura de ultima generatie.

In tesatura elementelor de mobilier se strang microbi, ciuperci si acarieni ce ne pot afecta sanatatea sistemului respirator dar si pielea. Multe alergii sunt intretinute sau starnite din cauza tapiteriilor necuratate. Daca sunteti o persoana cu alergii usoare sau medii recomandam spalarea canapelei la cel putin trei luni. Deasemenea e bine sa nu asteptati prea mult intre spalari deoarece piele mobilierului se va crapa, se va decolora si va emite un miros specific. Dumneavoastra nu veti simti acel miros dar vizitatorii dumneavoastra il vor recunoaste imediat.

Canapelele si fotoliile sunt printre cele mai folosite piese de mobilier din casa dumneavoastra. Motiv pentru care e important sa sa le intretinem si sa le spalam. Firma noastra de curatenie cu sediul in Bucuresti se ocupa de curatat canapele la domiciliu dar si a saltelelor saltele de pat.

Deoarece materialele textile (de exemplu canapeaua din stofa sau bumbac) se impaca mai bine cu apa comparativ cu pielea. Exista mai multe metode pentru a curata acest tip de material. O metoda folosita de catre putine firme de curatenie ar fi cu ajutorul aspiratorului profesional de injectie extractie.

Dupa tratamentul aplicat de noi canapeaua dumneavoastra va arata mai noua si mai bine intretinuta. Vom incepe cu tratarea initiala a tesaturii ce consta in aspirarea parului de animale si al prafului  precum si tratarea petelor. Alergenii vor fi eliminati cu ajutorul aburilor la temperaturi ridicate si cu folosirea aspriratorului de injectie cu extractie. Vom curata apoi cu detergenti ecologici conform standardelor ce nu afecteaza  sanatatea locatarilor. Ultimul pas va fi clatirea riguroasa.

Avantaje curatat canapele la domiciliu:

 • eliminarea microbilor, bacteriilor si fungilor
 • inlaturarea parului de animale (caini, pisici etc.)
 • curatarea in profunzime a petelor vechi si murdariei
 • protejarea fibrelor textile
 • igienizare cu efect de durata
 • eliminarea prafului foarte fin
 • neutralizarea acarienilor si alergenilor periculosi
 • indepartarea transpiratiei urat mirositoare
 • eliminarea mirosurilor de mancare alterata (lapte, vin sau cafea)
 • uscare in cinci ore
 • reimprospatarea culorilor

Curatat canapele la domiciliu Bucuresti.

Curatarea unei canapele la domiciliu va fi efectuata cu detergenti profesionali si personal calificat pentru aceste operatiuni. Spalarea unei canapele sau a unui coltar textil format din 5 locuri va avea un timp de executie de aproximativ 2 ore. Pentru acest procedeu firma noastra de curatenie va trimite catre locatia dumneavoastra 2 agenti de curatenie echipati cu aspiratoare profesionale si consumabile.

Pentru inceput vom indeparta petele aparute accidental pe canapea. Dupa acest procedeu vom uda uniform materialul canapelei cu un detergent conceput pentru indepartarea petelor astfel incat materialul sa absoarba agentul de curatare pentru a dizolva murdaria. In unele cazuri spalarea si curatatul canapelei necesita frecarea materialului cu perii speciale pentru deschiderea porilor fibrelor. Ultimul procedeu va fi aspirarea canapelei cu ajutorul aspiratorului ce are 2 motoare iar ca si accesoriu un boiler mic pentru incalzirea apei la o temperatura de 90 de grade Celsius. Curatam canapele cu 2, 3 sau mai multe locuri.

Un alt aspect important este alegerea tratamentului potrivit deoarece nu toate situatiile au aceleasi solutii. Nu incercam sa curatam tapiteria cu orice pret si ne purtam cu grija cu lucrurile dumneavoastra. Acordarm atentie sporita canapelei scopul nostru fiind prelungirea longevitatii mobilierului dumneavoastra.

Curatat canapele

Numai cu produse profesionale Bio de cea mai buna calitate

Curatare coltar

Din materiale textile,stofe sau din piele naturala
curatat canapele la domiciliu bucuresti

Avem o gama diversa de servicii

La final, lasati canapeaua sa se usuce complet in decursul noptii si  nu te aseza pe canapea daca este inca umeda.

Cand este complet uscata, o poti aspira din nou pentru a elimina orice reziduri care au fost aduse la suprafata de aburi.

Pentru a evita spalarea periodica a canapelei, poti incerca metode de preventie precum acoperirea canapelei cu o husa.

Uneori mai au loc accidente si pisica sau catelul urineaza fix pe canapeaua dumneavoastra. Absoarbe urina imediat cu un prosop.

Preturi estimative pentru curatat canapele la domiciliu

Oferim servicii profesionale de curatat si spalat canapele, indiferent din ce material sunt confectionate (piele, stofa sau textil). Curatam coltare textile sau din piele de 5 locuri la resedinta dumneavoastra in limita unor preturi ok. Curatam scaune de restaurant atat in Bucuresti cat si in alte localitati cu plata deplasarii. Spalam fotolii si oferim servicii de curatat canapele la domiciliu ireprosabile.

Toate preturile pe care le practicam sunt justificate prin deplasarea echipei la dumneavoastra, uzura utilajelor, detergentilor si a echipamentelor pe care le vom folosi.Curatam orice tip de scaune  cu tapiterie prin aceleasi procedee. Lasa-te pe mana noastra si nu vei mai avea niciodata un scaun  murdar sau urat mirositor. Ne mandrim cu rezulatele noastre care ne ofera o satisfactie in sine! Folosim aspiratoare profesionale ce pot fi manuite doar de experti autorizati.

Curatenieok este format din specialisti ce folosesc metode eficiente si tehnologii noi din industra curateniei. Clientul este priotar pentru noi pentru ca nimic nu ar fi posibil fara dumneavoastra. Tocmai de aceea ne dorim sa luati legatura cu noi pentru orice nelamuriri sau solicitari. Oferim intelegere si rezolvari.

Practici recomandate:

 • nu tine canapeaua de piele direct in razele soarelui
 • pastrati o distanta de cel putin 2,25 metri intre canapeaua de piele si calorifer, soba sau semineu

Preturile contin TVA
Comanda minima pentru curatat canapele la domiciliu – 250 lei
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati