Loading...

Curatat Canapele la Domiciliu in Bucuresti si Ilfov

Suntem firma de curatat canapeleok ,curatat scaune si curatat fotolii atat pentru persoane fizice dar si pentru persoane juridice. Pentru multi dintre dvs care nu ne cunosc va putem spune ca ne- am infiintat in anul 2007 .Suntem profesionisti in curatat si spalat canapele din material textil sau piele.Curatarea canapelelor se va efectua cu aspiratoare profesionale,unele cu abur iar altele cu apa incalzita la 90 de grade,procedeul de curatat scaune ,curatat saltele,curatat canapele va fi executat prin metoda injectie/extractie.Acest procedeu implica pulverizarea apei sau a,aburului asupra materialului si extragerea acestuia simultan.Ideea este ca practic materialul va suferi chiar o limpezire si dispersarea murdariei.Pentru a beneficia de curatarea igienizarea si spalarea canapelelor dar si a saltelelor, scaunelor de birou,trebuie sa va faceti o programare cu cel putin 3 zile inainte de a se efectua operatiunea.

Servicii de curatat canapele la domiciliu in Bucuresti sau Ilfov cu preturi accesibile fata de alte firme din acest sector. Ne ocupam de asemenea de spalat scaune de birou sau curatat fotolii.Cercetam si punem in aplicare cele mai bune metode de curatare canapele folosind aparatura de ultima generatie.In tesatura elementelor de mobilier se strang microbi ciuperci si acarieni ce ne pot afecta sanatatea sistemului respirator dar si pielea. Multe alergii sunt intretinute sau starnite din cauza tapiteriilor necuratate. Daca sunteti o persoana cu alergii usoare sau medii recomandam spalat si curatat canapeaua la cel putin trei luni. Pentru cei care au canapele din piele ar fi bine sa nu asteptati prea mult intre spalari deoarece pielea mobilierului se va deteriora se va decolora si va emite un miros specific. Dumneavoastra nu veti simti acel miros dar vizitatorii dumneavoastra il vor recunoaste imediat.

Avantaje curatat canapele la domiciliu:

 • eliminarea microbilor, bacteriilor si fungilor
 • inlaturarea parului de animale (caini, pisici etc.)
 • curatarea in profunzime a petelor vechi si murdariei
 • protejarea fibrelor textile
 • igienizare cu efect de durata
 • eliminarea prafului foarte fin
 • neutralizarea acarienilor si alergenilor periculosi
 • indepartarea transpiratiei urat mirositoare
 • eliminarea mirosurilor de mancare alterata (lapte, vin sau cafea)
 • uscare in cinci ore
 • reimprospatarea culorilor

Curatat canapele la domiciliu Bucuresti.

Curatat canapelele si fotolii printre cele mai folosite piese de mobilier din casa dumneavoastra.Motiv pentru care e important sa sa le intretinem si sa le spalam.Firma noastra de curatat canapele cu sediul in Bucuresti se ocupa de spalat si curatat canapele la domiciliu dar si curatat saltele de pa, coltare textile sau curatat scaune de birou.Deoarece materialele textile (de exemplu canapeaua din stofa sau bumbac) se impaca mai bine cu apa comparativ cu pielea.Exista mai multe metode pentru a curata acest tip de material. O metoda folosita de catre putine firme de curatenie ar fi cu ajutorul aspiratorului profesional de injectie extractie.

Dupa ce sa efectuat curatarea de canapea se va observa imediat schimbarea pana si incaperea va un miros proaspat placut.Vom incepe cu tratarea initiala a tesaturii ce consta in aspirarea parului de animale si al prafului  precum si indepartarea petelor. Alergenii vor fi eliminati cu ajutorul aburilor la temperaturi ridicate si cu folosirea aspiratorului de injectie /extractie.Vom curata apoi cu detergenti speciali conceputi, conform standardelor ce nu afecteaza  sanatatea dvs si a celor apropiati.Curatat canapele profesional la domiciliu in Bucuresti.

Curatarea unei canapele la domiciliu va fi efectuata cu detergenti profesionali si personal calificat pentru aceste operatiuni.Spalarea unei canapele sau a unui coltar textil format din 5 locuri va avea un timp de executie de aproximativ 2 ore.Pentru acest procedeu firma noastra de curatenie va trimite catre locatia dumneavoastra 2 agenti de curatenie echipati cu aspiratoare profesionale si consumabile.

Curatat canapele si indepartat petele aparute accidental. Dupa acest procedeu vom uda uniform materialul canapelei cu un detergent conceput pentru indepartarea petelor astfel incat materialul sa absoarba agentul de curatare pentru a dizolva murdaria. In unele cazuri spalarea si curatarea canapelei necesita frecarea materialului cu perii speciale pentru deschiderea porilor fibrelor. Ultimul procedeu va fi aspirarea canapelei cu ajutorul aspiratorului ce are 2 motoare care are accesoriu un boiler mic pentru incalzirea apei la o temperatura de 90 de grade Celsius.

Curatat canapele si curatat scaune la domiciliu. Un alt aspect important este alegerea agentului de curatare potrivit deoarece nu toate situatiile au aceleasi solutii. Nu incercam sa curatam tapiteria cu orice pret si ne purtam cu grija cu lucrurile dumneavoastra.Acordarm atentie sporita cand ne ocupam de curatat canapele,scopul nostru fiind prelungirea longevitatii mobilierului dumneavoastra.

Curatat canapele

Numai cu produse profesionale Bio de cea mai buna calitate

Curatare coltar

Din materiale textile,stofe sau din piele naturala
curatat canapele la domiciliu bucuresti

Avem o gama diversa de servicii

La final, lasati canapeaua sa se usuce complet in decursul noptii si  nu te aseza pe canapea daca este inca umeda.

Cand este complet uscata, o poti aspira din nou pentru a elimina orice reziduri care au fost aduse la suprafata de aburi.

Pentru a evita spalarea periodica a canapelei, poti incerca metode de preventie precum acoperirea canapelei cu o husa.

Uneori mai au loc accidente si pisica sau catelul urineaza fix pe canapeaua dumneavoastra. Absoarbe urina imediat cu un prosop.

Preturi estimative pentru curatat canapele la domiciliu

Oferim servicii profesionale de curatat si spalat canapele, indiferent din ce material sunt confectionate (piele, stofa sau textil). Curatam coltare textile sau din piele de 5 locuri la resedinta dumneavoastra in limita unor preturi ok. Curatam scaune de restaurant atat in Bucuresti cat si in alte localitati cu plata deplasarii.Spalam fotolii si oferim servicii de curatat canapele la domiciliu ireprosabile.

Toate preturile pe care le practicam la curatat canapele,curatat scaune  sunt justificate prin deplasarea echipei la dumneavoastra, uzura utilajelor, detergentilor si a echipamentelor pe care le vom folosi.Curatam orice tip de scaune cu tapiterie prin aceleasi procedee. Lasa-te pe mana noastra si nu vei mai avea niciodata un scaun murdar sau urat mirositor. Ne mandrim cu rezulatele noastre care ne ofera o satisfactie in sine! Curatat scaune de birou,curatat fotolii,curatat canapele domiciliu profesional.

Preturi curatat canapele, curatat scaune, coltare la domiciliu                       

Curatat coltar textil/piele mamut preturi negociabile
Curatat coltar mamut perne detasabile preturi negociabile                        
Curatat coltar textil/piele 5 locuri preturi de la 300 lei                                           
Curatat canapea 3 locuri textila/piele preturi de la 250 lei                                         
Curatat canapea textila/piele 2 locuri preturi de la 250lei                                                                  
Curatat fotoliu texti/piele la domiciliu preturi de la 50 lei                         
Comanda minima curatare canapele domiciliu 250 lei