Loading...

Curatat mocheta Bucuresti - Spalare mocheta la domiciliu

Curatat si spalat mocheta lipita la domiciliu in Bucuresti la cele mai bune preturi.Curatare si spalare mocheta covoare cu monodiscul si spuma activa pentru restaurante si sedii birouri.Cu ajutorul nostru ale firmelor de curatat mocheta lipita si a echipei de interventie,aveti calitate si promptitudine.Curatare mocheta lipita si cu ajutorul aspiratorului de injectie extractie.

Spalat mocheta cu programare
Curatat mocheta lipita profesional cu spuma la cele mai bune preturi de pe piata serviciilor de curatenie.Spalarea mochetelor la birou sau la domiciliu se face doar cu programare.Curatare mocheta in Bucuresti pentru restaurante gradinite,spalat mocheta la sali de evenimente,spalat mocheta la locuri de joaca.Practicam cele mai bune preturi pentru curatat mocheta la domiciliu in Bucuresti in apartamente.

Operatiuni pentru curatat mocheta
Pentru inceput vom vorbi despre cum se vor efectua procedeele de curatare a mochetei si care va fi ordinea acestora.Primul procedeu la care vom apela pentru a avea succes in spalarea mochetei lipite va fi aspirarea suprafetei mochetate.Al doilea procedeu la care vom apela va fi,curatarea tuturor petelor de pe mocheta.

Monodiscul aparatul minune

Un alt treilea procedeu, curatarea cu aparatul monodisc, un aparat care este echipat cu o perie lata de 43 de cm echipata cu fire de par din plastic,care va sampona mocheta cu un detergent profesional,special conceput pentru a nu deteriora sau a,decolora mocheta sau covorul dvs.Al patrulea procedeu vom folosi aspiratorul cu injectie extractie echipat cu 2 motoare pentru extractia murdariei si o pompa care injecteaza apa cu 7 bari in mocheta si cu o putere de absortie de 3600 W.

Curatat mocheta la cele mai bune preturi
Preturile pentru spalare mocheta sunt estimative.Pentru curatat mocheta lipita in sedii de birouri pretul va fi comunicat telefonic sau estimarea se va face de catre un agent la locatia dvs.Pretul final stabilindu- se in functie de gradul de murdarie al mochetei,de suprafata acesteia si in functie de cat de aglomerat cu mobilier este spatiul locatiei ingreunand astfel curatarea mochetei si consumand timp.

Preturi spalare mocheta la domiciliu de la 250 lei minim
Suprafete peste 500 mp de mocheta preturi negociabile

Spalare mocheta la domiciliu preturi negociabile.

Aspiratul suprafetelor

Acoperite cu mocheta sau covoare ce vor trebui curatate

Curatarea mochetelor

De petele aparute accidental pe mocheta de la birou
Professional-Carpet-Upholstery-Cleaning-UK-1024x683.jpg canapeaok

Curatare profesionala mochete si covoare

Curatare mocheta lipita profesional pentru restaurante,spatii de joaca.Curatam mocheta la cazinouri,gradinite si sedii de birouri.

Practicam cele mai modeste preturi pentru curatat mocheta lipita.Cu noi aveti calitate si garantia ca mocheta a fost la curatata.

Dezinfectat si igienizat mocheta lipita,curatare covoare profesional cu detergenti care igienizeaza in profunzime fibrele covoarelor

Suntem pregatiti sa fim la inaltimea clientilor nostri,oferindu- le servicii de spalare covoare si mochete la domiciliu.

Printre cele mai bune firme de curatat mocheta

Pentru curatat mocheta lipita la domiciliu,acasa in Bucuresti.Pentru suprafete pana in 100 mp pretul va fi 10 leimp.Iar pentru suprafetele mochetate peste 100mp pretul va fi negociabil in functie de gradul de muradarie al mochetei si gradul de aglomerare al spatiului acoperit cu mobilier obiecte de dimensiuni mici si mari ce trebuiesc mutate Indepartarea obiectelor mari de pe mocheta sunt contra cost.

Preturile pentru curatare mocheta contin tva
Preturi curatat mocheta peste 200/mp de la 3 lei
Comanda minima curatat mocheta de la 250 lei
Curatat covoare domiciliu comanda minima 250 lei
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati