Loading...

Curatenie Apartamente

Curatenie generala cu echipa de interventie

Curatenie Ok este una dintre cele mai apreciate firme de curatenie din Bucuresti pentru apartamente locuinte,case vile si spatii comerciale.Avem aproape cea mai buna echipa de interventie pe care am pastrat-o inca de cand ne am infiintat.Suntem profesionisti in curatenie generala la domiciliu cu produse si utilaje profesionale pe care le am testat si au dat rezultate foarte bune uneori incredibile.

Curatenie profesionala acasa
Suntem specialisti in curatenie generala in apartamente si avem experienta necesara dobandita pe,parcursul anilor.Venim in ajutorul clientilor nostrii cu servicii de curatenie generala ocazionala pentru cei care nu au timp si au nevoie de o firma de curatenie profesionista care sa ofere calitatea unei curatenii generale ireprosabile.Oferim cele mai bune servicii de curatenie din Bucuresti.

Operatiuni curatenie generala
Vom indeparta panzele de paianjen si vom spala geamurile de la camere,sters tocaria,canturile de la geam doar de praf mizerie nu urme de lavabil vechi sau nou,stersul caloriferelor pe exterior,stersul aparatelor de aer conditionat.stersul mobilierului pe exterior si pe deasupra lui,stersul usilor ,intrerupatoarelor stersul plintelor,aspirarea covoarelor,mochtelor,dezinfectat bucataria si grupurile sanitare

Curatam geamuri in apartamente

Curatenia generala la apartamente un serviciu de lux pentru majoritatea clientilor care nu au timp sa se ocupe de acest aspect,ne-am infintat noi firmele de curatenie.Cu noi veti beneficia de curatat si spalat geamurile de la camere,iar pentru spalarea geamurilor de la balcoane preturile sunt estimative negociabile.

Curatam geamuri in orice locatie
Suntem pregatiti cu toate cele necesare pentru sedinta de curatenie dupa constructor pentru apartamente,case,vile si spatiile comerciale. Putem curata etichetele colantele care sunt lipite pe ramele si pe sticla geamurilor.Firma noastra de curatenie are contracte cu diferite spatii comerciale.

Curatenie Generala

Pentru apartamente si spatii comerciale

Curatenie Locuinte

Cele mai cautate si apreciate servicii
oakImage-1611675332383-mobileMasterAt3x.jpg generala

Pregatiti pentru curatenie in apartamente

Venim la dvs cu echipa de interventie a companiei care va fi insotita intodeauna de un supervizor al companiei.

Un capitol de care fuge toata lumea datorita stresului la care suntem supusi cand vedem atata mizerie in locuinta

 Curatenie ocazionala la domiciliu pentru unele persoane e considerat un serviciu de curatenie permisibil

Executam curatenie generala la apartamente cu personal calificat pentru spalat de geamuri la apartamente.

Echipa de interventie mereu supravegheata

Pentru curatenia generala ocazionala la domiciliu firma de curatenie va trimite la, locatia dvs o echipa de interventie formata din cel putin 2-3 agenti de curatenie,si o persoana din conducerea Companiei pentru a supraveghea desfasurarea in conditii bune a sedintei de curatenie. Pentru toate serviciile de curatenie eliberam factura. 

Preturi la curatenie dupa constructor de la 10 lei mp
Preturile practicate la curatenie apartamente contin tva.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.