Loading...

Curatenie dupa constructor in apartamente

Există viața după renovare!Cum să faci curat și ce produse să folosești pentru îndepărtarea petelor dificile.V-ati renovat casa sau sediul firmei? Lasati curatenia dupa-constructor in seama profesionistilor OK care ofera urmatoarele tipuri de servicii: curatenie dupa constructor birouri, curatenie dupa constructor apartamente,curatenie dupa constructor pentru spatii comerciale magazine.

Din 2007 si pana in prezent
Echipa noastra este pregatita sa efectueze servicii de curatenie dupa constructor care  sunt eficiente si rapide.Atunci cand vom efectua curatenie dupa constructor in Bucuresti vom fi echipati cu produsele si echipamentele noastre necesare cum ar fi aspiratoare profesionale scule si unelte care indeparteaza cu succes urmele de vopsea sau de alte materiale de pe suprafetele afectate de catre constructor.

Cum va poate ajuta echipa noastra?
Cand angajati echipa de la firma noastra de curatenie pentru serviciul de curetenie dupa constructor acasa,puteti fi sigur ca vom curata toate suprafetele afectate.Va asiguram ca la final veti avea o casa curata,igienizata de care puteti fi mandru.De la case si vile suntem alegerea perfecta pentru servicii de curatenie dupa constructor la domiciliu in apartamente in Bucuresti si in apropierea acestuia.

Cele mai profesionale servicii de curatenie dupa constructor

Serviciul nostru de curatenie dupa constructor este o divizie specializata care ofera o intreaga gama de servicii in industria renovarilor a constructiilor.Colaboram cu antreprenori,constructori,contractori de renovare si persoane fizice din Bucuresti si nu,numai pentru a oferi cele mai bune servicii de curatenie dupa constructor.Firma noastra de curatenie este lider in industria curateniei  si la blocurile noi construite.

Apeleaza cu incredere la Curatenieok
Cu o raspandire nationala,putem oferi un serviciu de curatenie local,regional si national pentru industria constructiilor.Fie ca sunteti in cautarea de servicii de curatenie dupa constructor pentru o casa, o vila sau un spatiu comercial, echipa noastra de la firma de curatenie va poate ajuta.Curatenieok va ofera servicii de curatenie dupa constructor si curatenie dupa renovare pentru apartamente.

Curatenie impecabila

In apartamentul tau toate obiectele au fost curatate

Geamurile locuintei

Sunt perfecte pentru a patrunde lumina soarelui
Curatenie dupa renovare

Servicii de curatenie de calitate superioara

Începem cu o curățenie detaliată în toată casa dvs,pe parcursul primei curățări vom indeparta praful existent din parchet.

Să menținem acest nivel de curățenie a detaliilor în toată casa dvs.Cu o atenție deosebită asupra bucătăriei și băilor.

Cand constructia dvs este completa, consultati firma noastra de curatenie dupa constructor pentru o evaluare a pretului

Daca nu te pricepi sa cureti geamurile dupa constructor nu te apuca de aceasta opratiune din experienta le gasim zgariate.

Curatenie dupa renovare procedee

Curatarea si indepartarea petelor de vopsea,ciment de pe geamuri, parchet, pardoseli, gresie,faianta,etc.Aspirarea tuturor suprafetelor de praf,Curatarea geamurilor si a tocurilor de folii si etichete.Curatarea tuturor elementelor (prize,intrerupatoare,corpuri de iluminat,calorifere,Stergerea usilor tocurilor geamurilor,Dezinfectarea grupurilor sanitare si a bucatariei.Spalarea gresiei si a faiantei,stergerea umeda a parchetului.In urma finalizarii curateniei dupa constructor vom analiza impreuna cu dumnevoastra rezultatul obtinut la final.Totul pentru o curatenie in locuinta impecabila.

Curatenie dupa constructor spalare geamuri preturi estimative
Preturi la curatenie apartamente dupa constructor de la 10 lei mp.